İSTANBUL / BEYKOZ - Bozhane İlkokulu

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, okulumuzu ziyaret etti.

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, cuma sabahı İstanbul'daki programları öncesinde okulumuza ziyarette bulundu. Bakanımız Sayın Yusuf

Tekin ders zili öncesinde okulumuz öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Derse başlamadan önce bahçede kültürfizik hareketleri yapan öğrencilerimizi izledi.

Bakanımız Tekin, bahçede çocuklarımızın oyunlarına katılarak onların mutluluğuna ortak oldu. Ardından okulumuz öğretmenleri ve yöneticileri ile bir araya geldi. Öğretmenlerimizn taleplerini dinledi.

Sayın bakanımız Yusuf TEKİN'e İl Milli Eğitim Müdürümüz SN. Murat Mücahit YENTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz SN. Sevcenur ÖZCAN'da eşlik ettiler. Ziyaretlerinden dolayı sayın Bakanımıza iL Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

Yayın: 09.10.2023 - Güncelleme: 09.10.2023 15:30 - Görüntülenme: 158

Etiketler :